Adresa
Dušana danilovića 4,
21000 Novi Sad

Telefon
063 590 799

Izvođenje vodovodnih, gasnih i grejnih instalacija

Ugradnja svih vrsta instalacija u novogradnje, rekonstrukcija te izmena dotrajalih instalacija, montaža i održavanje postojećih sistema za vodovo, grejanje i klimatizaciju

Grejne instalacije

Centralno grejanje je narasprostranjeniji sistem pomoću kojeg se u određenom prostoru održava stalna temperatura, bez obzira da li je riječ o porodičnoj kući, stanu, poslovnom, radnom ili prostoru neke druge namene.

Princip centralnog grejanja je jednostavan, ali sistem je složen, pa zato ugradnja zahteva stručnu, osposobljenu osobu za rešenje ovog vitalnog segmenta čovekova života i rada. BT instalacije u instaliranju sistema za centralno grejanje koristi opremu renomiranih proizvođača Remeha, Viessmann, Vaillant, TECE, Vogel & Noot…

Trendovi i standardi na području instaliranja centralnih grejanja danas nude niz mogućnosti, kako bi svako mogao pronaći najbolji način instalacije i najbolji sistem primeren mogućnostima i potrebama, ali i rešenja koje nudi najnovija tehnologija, oslonjena na provereni kvalitet. Pri tom valja voditi računa o lokaciji, raspoloživim energentima i ostalim uslovima.

Zaposleni naše firme su stručni i iskusni znalci i u njima ćete dobiti stručnu pomoć za najprikladnije rešenje grejanja Vašeg doma, kanelarije ili drugog prostora. Višegodišnje iskustvo, te stotine izvedenih centralnih grejanja je dovoljan razlog da s poverenjem prihvatite dobronameran savet profesionalaca, koji znaju i to da je svaki dobro odrađen posao referenca za dalje.

U ponudi su instalacije centralnih grejanja na sve vrste energenata (gas, tvrdo gorivo, tečno gorivo, obnovljivi izvori…). Vrhunski kvalitet radova je zagarantovan, a u stanju smo izvesti radove i za najzahtevnije klijenta, nezavisno o njihovoj veličini. 

 • Uvođenje centralnog grejanja
 • Postavljanje radijatora
 • Postavljanje nove kotlovnice
 • Renoviranje stare kotlovnice
 • Podno grijanje
 • Ugradnja gasnog, kondenzacijskog i električnog bojlera

BT ponuda

Nudimo kompletnu ugradnju sistema centralnog grejanja svih snaga. Cevni razvod (instalaciju) izvodimo bakrenim, čeličnim i polimernim (plastičnim) cevima. Izvodimo centralno grejanje na razne energente:

 • gasno centralno grejanje
 • centralno grejanje na tečne energente
 • centralno grejanje na biomasu i ostala tvrda goriva

Izvodimo adaptacije i izmene na postojećim sistemima grejanja. 

Vršimo instala ije kotlovnica svih snaga, uključujući i one najveće snage. Pri tom ugrađujemo, zavisno o potrebi projekta ili zahtevu investitora sve vrste kotlova:

 • toplovodni kotlovi
 • parni kotlovi
 • vrelouljni kotlovi
 • kotlovi na biomasu

Osim redovnog godišnjeg održavanja i servisiranja kotlovskih postrojenja, vršimo remont i rekonstrukcije energetskih postrojenja.

zgrada

BT instalacije

U svom radu težimo profesionalnosti

Danas kultura i standard stanovanja postavljaju svakodnevno pred izvođače nove i nove zahteve koji se ogledaju u novim potrebama tržišta, ali i standardima koji omogućuju korištenje svih prednosti tehnike i tehnologije. Ovo se posebno odnosi na instalaterske delatnosti s područja vode, gasa, energije i grejanja. Svi prostori se grade za čovekovu upotrebu, a sve izgrađeno i uređeno zavisi o ovim delatnostima u kojoj će meri čovek sve to moći koristiti.

Savetovanje

Obratite nam se ukoliko trebate ideju ili savet kod realizacije instalacijskih rešenja

20 godina tradicije i iskustva

Pratimo savremene trendove i brzi razvoj tehnologije i materijala te koristimo najsuvremenija sredstva i alate za rad. Veliku pažnju posvećujemo zaštiti okoline i obrazovanju naših radnika i inženjera. Svo naše osoblje osposobljeno je za izvođenje radova na bezbedan način.