Adresa
Dušana danilovića 4,
21000 Novi Sad

Telefon
063 590 799

Izvođenje vodovodnih, gasnih i grejnih instalacija

Ugradnja svih vrsta instalacija u novogradnje, rekonstrukcija te izmena dotrajalih instalacija, montaža i održavanje postojećih sistema za vodovo, grejanje i klimatizaciju

Vodovod i kanalizacija

Za Vas obavljamo usluge ugradnje i popravke vodovodnih instalacija. Pratimo nove tehnologije, tehnički se edukujemo i pratimo svetske trendove u svim područjima našeg delovanja kako bi smo doprineli visokom kvalitetu naših usluga.

Bez vodovodnih instalacija život suvremenog čoveka bio bi nezamisliv. Najčešće uopšte ne razmišljamo kuda ta voda koju trošimo prolazi te u kakvim su stanjima cevi, ali kada cev pukne svi znamo da je instalacija dotrajala i da verovatno treba izmeniti čitave vodovodne instalacije u objektu. Bez obzira radite li nove vodovodne instalacije ili menjate stare, potrebno je napraviti nacrt tih instalacija, bitno je i da li svi odvodi i dovodi ostaju tamo gde jesu ili ih pomičete.

Cevi se ne mogu uvek postavljati baš onako kako je korisnik zamislio, ali zato se ne ustručavajte posavetovati s nama.

Postoje različiti načini sprovođenja vodovodnih instalacija i jednostavno nema proverene kombinacije koja će biti večna jer sve što se koristi to se i troši.

vodovod ventil

Ono što biste trebali znati je da postoje različite vrste cevi, od još uvijek prisutnih železnih cevi, preko bakrenih cevi sve do najnovijeg sistema vodovodnih instalacija koji se izvodi plastičnim cevima.

Radovi počinju od samog priključka i obuhvataju i radove u eksterijeru. Kako smo orjentisani na velike i male korisnike, radovi obuhvataju i postavljanje svih vrsta pumpi i hidroforskih postrojenja (pumpe za prljavu vodu, drenažne pumpe, kanalizacijske / fekalne pumpe, pumpe za šljunak i pesak, cevi i cevni fitinzi…)

U našoj su ponudi instalacije sledećih radova:

  • instalacija priključka na gradski vodovod i kanalizaciju
  • postavljanje instalacija vodovoda i kanalizacije u objekte
  • redovno održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije
  • postavljanje i održavanje hidroforskih postrojenja i dubinskih pumpi
  • postavljanje i održavanje hidrantskih vodova
  • ugradnja i održavanje kanalizacijskih pumpi i prepumpnih stanica
  • inspekcije i snimanja odvodnih instalacija

U svom poslovanju, u velik smo broj objekata uveli vodovodne instalacije ili kompletne sisteme, velik smo broj adapatcija izvršili na kapitalnim objektima.

Visoko smo profesionalan i iskusan tim, te pri našim radovina vezanim uz vodovod i kanalizaciju, namena objekta ne igra nikakvu ulogu. Maksimalna prilagođenost znači biti u stanju ponuditi ono što izrada ili investitor zahtevaju, a pri tom dati garanciju sigurne i  dugotrajne upotrebe.

zgrada

BT instalacije

U svom radu težimo profesionalnosti

Danas kultura i standard stanovanja postavljaju svakodnevno pred izvođače nove i nove zahteve koji se ogledaju u novim potrebama tržišta, ali i standardima koji omogućuju korištenje svih prednosti tehnike i tehnologije. Ovo se posebno odnosi na instalaterske delatnosti s područja vode, gasa, energije i grejanja. Svi prostori se grade za čovekovu upotrebu, a sve izgrađeno i uređeno zavisi o ovim delatnostima u kojoj će meri čovek sve to moći koristiti.

Savetovanje

Obratite nam se ukoliko trebate ideju ili savet kod realizacije instalacijskih rešenja

20 godina tradicije i iskustva

Pratimo savremene trendove i brzi razvoj tehnologije i materijala te koristimo najsuvremenija sredstva i alate za rad. Veliku pažnju posvećujemo zaštiti okoline i obrazovanju naših radnika i inženjera. Svo naše osoblje osposobljeno je za izvođenje radova na bezbedan način.