Adresa
Dušana danilovića 4,
21000 Novi Sad

Telefon
063 590 799

Izvođenje vodovodnih, gasnih i grejnih instalacija

Ugradnja svih vrsta instalacija u novogradnje, rekonstrukcija te izmena dotrajalih instalacija, montaža i održavanje postojećih sistema za vodovo, grejanje i klimatizaciju

BT Instalacije

Preduzeće BT instalacije d.o.o. svoju poslovnu aktivnost započela je pre više od 20 godina Od 2000. godine kompanija posluje samostalno na tržištu. U posljednjih 10 godina BT instalacije d.o.o. realizovala je niz značajnih projekata u zemlji i inostranstvu. Kompanija je na tržištu prepoznata kao kvalitetan izvođač te se ističe vođenjem i izvođenjem radova po sistemu „ključ u ruke“.

Posebno ističemo dugogodišnje iskustvo u vođenju i izvođenju radova iz područja: instalacije vodovoda, grejanja i ventilacije kao i klimatizacije.

Što nas čini najboljim izborom?

Kombinacijom najnovijih tehnologija i najboljih materijala svetski poznatih proizvođača za raznovrsne instalacije vode, grejanja, hlađenja u mogućnosti smo realizovati i najzahtevnije projekte pružajući tako našim korisnicima realizaciju projekta po sistemu ključ u ruke. Svakodnevno susretanje sa raznovrsnim potrebama naših korisnika na više od 1000 projekata učinilo nas je pouzdanim partnerom za realizaciju vaših projekata.

zgrada

BT instalacije

U svom radu težimo profesionalnosti

Danas kultura i standard stanovanja postavljaju svakodnevno pred izvođače nove i nove zahteve koji se ogledaju u novim potrebama tržišta, ali i standardima koji omogućuju korištenje svih prednosti tehnike i tehnologije. Ovo se posebno odnosi na instalaterske delatnosti s područja vode, gasa, energije i grejanja. Svi prostori se grade za čovekovu upotrebu, a sve izgrađeno i uređeno zavisi o ovim delatnostima u kojoj će meri čovek sve to moći koristiti.

Savetovanje

Obratite nam se ukoliko trebate ideju ili savet kod realizacije instalacijskih rešenja

20 godina tradicije i iskustva

Pratimo savremene trendove i brzi razvoj tehnologije i materijala te koristimo najsuvremenija sredstva i alate za rad. Veliku pažnju posvećujemo zaštiti okoline i obrazovanju naših radnika i inženjera. Svo naše osoblje osposobljeno je za izvođenje radova na bezbedan način.