Adresa
Dušana danilovića 4,
21000 Novi Sad

Telefon
063 590 799

Izvođenje vodovodnih, gasnih i grejnih instalacija

Ugradnja svih vrsta instalacija u novogradnje, rekonstrukcija te izmena dotrajalih instalacija, montaža i održavanje postojećih sistema za vodovo, grejanje i klimatizaciju

Klimatizacija

Klimatizacija je mogućnost upravljanja temperaturom, količinom relativne vlage, čistoćom i distribucijom vazduha.

Hlađenje: klima sistemi pružaju preciznu kontrolu temperature. Uvik možete stvoriti okruženje u kojem se osećate najbolje, uz izbor prave temperature. Ne samo da stvaraju komfor, već se uz njih osećate sveže i aktivno čak i u najekstremnijim vanjskim uslovima.

Grejanje: klima sistemi mogu pružiti i grejanje. Možete uživati savršeno konstantnu temperaturu tokom cele godine, bez obzira na vanjske uslove. To je ekološki prihvatljiva alternativa za tradicionalne načine grejanja zbog toga što energiju vanjskog vazduha prenosi (zagrijanog) u unutrašnjost prostora.

Pročišćavanje: klima uređaji mogu proizvesti svež, čisti vazduh. Naši su uređaji opremljeni posebnim filterima koji apsorbiraju nečistoću, prašinu, dim… iz vazduha. Prema potrebama korisnika, novo prečišćavanja može se i povećati. Prečišćavanje i filtriranje preporučuje se osobama s alergijama.

Odvlaživanje: U režimu hlađenja klima uređaj može odvlaživati vazduh, pružajući osećaj kvalitetnijeg i svežeg vazduha. Pažnju treba obratiti i na činjenicu da pravilan nivo vlage sprečava širenje lišajeva i plijesni, što opet ima pozitivan učinak na osobe s alergijom. Ljudsko biće oseća da je nivo od 40 do 60 % ugodan nivo vlage.

Ventilacija: Ventilacija može biti u ugrađena u sistem klima uređaja. Uzimajući vazduh iz unutrašnjosti prostorije ventilacija zatim ubacuje svež, pročišćen vanjski vazduh. U međusezoni, kada klimatizacija nije potrebna, ventilacija može raditi posebno i biti vrlo korisna.

Nudimo Vam: prodaja uređaja i opreme za klimatizaciju, montaža i održavanje za stambene prostore, poslovne prostore, javne ustanove, industrijska rješenja…

Naša kompanija projektuje i izvodi klimatizaciju svih vrsta prostora u kojima se može upravljati temperaturom i količinom relativne vlage u vazduhu, kao i čistoćom i distribucijom vazduha.

Klimatizacijski sistemi pružaju upravljanje:

 • hlađenjem
 • grejanjem
 • ventilacijom
 • pročišćavanjem
 • odvlaživanjem

Savremeni klimatizacijski uređaj mora zadovoljiti tehnološke, zdravstvene i ekološke kriterijume, kao što su:

 • bešuman rad
 • mala potrošnja energije
 • ugrađeni elektrostatički mikrofilteri za filtriranje prašine, peludi i bakterija
 • filter s aktivnim ugljenom za odstranjenje neugodnih mirisa
 • primena ekološkog freona
 • daljinski upravljač s LCD dispayom
 • mogućnosti programiranja
 • jednostavan odabir načina rada (hlađenje, grejanje,odvlaživanje)

Pouzdani klimatizacijski sistem biće izveden od strane našeg stručnog tima i u saradnji sa trenutno najjačim proizvođačima klimatizacijske opreme i materijala.

Pouzdan partner za vrhunske instalacije

Kao što vidite, nemoguće je opisati sve ono što radimo prilikom instaliranja pojedinog sistema, niti postoji univerzalni recept, a i ne želimo Vas zamarati različitim sistemskim pitanjima, nego preporučujemo da za informacije o klimatizaciji i ventilaciji, izradi i opremanju Vaših prostora kontaktirate nas, a mi ćemo vam preporučiti najbolja rešenja za hlađenje, grejanje, odvlaživanje, pročišćavanje ili ventilaciju Vaših prostorija i to vrhunski izvesti. 

zgrada

BT instalacije

U svom radu težimo profesionalnosti

Danas kultura i standard stanovanja postavljaju svakodnevno pred izvođače nove i nove zahteve koji se ogledaju u novim potrebama tržišta, ali i standardima koji omogućuju korištenje svih prednosti tehnike i tehnologije. Ovo se posebno odnosi na instalaterske delatnosti s područja vode, gasa, energije i grejanja. Svi prostori se grade za čovekovu upotrebu, a sve izgrađeno i uređeno zavisi o ovim delatnostima u kojoj će meri čovek sve to moći koristiti.

Savetovanje

Obratite nam se ukoliko trebate ideju ili savet kod realizacije instalacijskih rešenja

20 godina tradicije i iskustva

Pratimo savremene trendove i brzi razvoj tehnologije i materijala te koristimo najsuvremenija sredstva i alate za rad. Veliku pažnju posvećujemo zaštiti okoline i obrazovanju naših radnika i inženjera. Svo naše osoblje osposobljeno je za izvođenje radova na bezbedan način.